Hyvä toimistosisustus

Koska aiomme tehdä uuden remontin toimistolle, uusimme myös osan toimistosisustuksesta. Ostamme Gerdmansilta kaikki huonekalut, joihin olemme aina olleet tyytyväisiä.

Gerdmans myyvät kaiken, vastaanottotiskeistä aina henkilöstön pukukaappeihin saakka. Ja tietysti kaikkea muuta sen väliltä, ​​kuten sähköpöytiä, työtuoleja, kirjahyllyjä, neuvottelukalusteita ja paljon, paljon muuta.

Gerdmansin asiakaspalvelu

Miksi jälleen valitsemme Gerdmansin riippuu suurin osin heidän asiakaspalvelustaan. Meillä on henkilökohtainen myyjä, joka tuntee meidät ja tietää tarpeemme. Hän osaa esittää parhaat tuotteet eri kategorioissa ja auttaa meitä, kun meillä on ongelmia työtuolien asetuksissa.

Kun tilaamme heiltä, ​​saamme toimituksen usein muutaman päivän kuluttua ja toimitus on aina ilmainen. Lisäksi huonekaluilla on seitsemän vuoden takuu. Toistaiseksi emme ole tarvinneet käyttää takuuta, mutta jossain vaiheessa tuotteessa voi olla joku vika ja silloin takuu tuntuu turvalliselta.

Gerdmans ei pidä fyysisiä myymälöitä, ainakaan Suomessa. Mutta heidän erinomaisen verkkosivustonsa ja asiakaspalvelunsa avulla voit tuntea olosi turvalliseksi tilatessasi. Emme ole koskaan olleet pettyneitä, päinvastoin tuotteet ovat monesti ylittäneet odotuksemme.

Gerdmans ja heidän valikoima

Gerdmansin valikoimasta ei löydy ainoastaan toimistokalusteita. Heillä on myös kalusteita varastoille, työverstaille ja teollisuudelle sekä huonekaluja myös oleskelutilaan ja terassille. Heillä on myös laaja valikoima työmattoja sekä toimistoihin että teollisuuteen. Lisäksi heillä on hyviä tuotteita roskalajitteluun, mitä aikaisemmin olemme ostaneet heiltä.

Heidän verkkosivuillaan on paljon inspiraatiota ja hyviä kuvailuja, jotka käsittelevät eri tuotealueita. Voit saada paljon vinkkejä ja neuvoja heidän vinkkisivuilta.

Voin lämpimästi suositella Gerdmansia, jos haluat laadukkaita huonekaluja edulliseen hintaan. Jos haluat myös nopean sekä ilmaisen toimituksen, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä ostot heiltä.